Bruidswerk in Voorthuizen en omgeving

Op de mooiste dag van ieder bruidspaar horen natuurlijk ook mooie bloemen. Bruidswerk is daarbij maatwerk: Het ene bruidspaar pakt uitbundig uit en wil alles tot in de details aangekleed hebben, een ander bruidspaar is juist al dik tevreden met een bruidsboeket en een bruidegomcorsage. Wij denken graag met u mee en luisteren graag naar wat uw wensen zijn voor de mooiste dag van jullie als bruidspaar. Alles is hierbij mogelijk en samen met u doen we ons best om alles naar wens te maken!

Voor het bespreken van bruidswerk vragen we u om een afspraak te maken om langs te komen. Minimaal twee weken van tevoren horen we graag van u, zodat we nog even de tijd hebben om alles voor te bereiden en gereed te maken. Samen hopen we er dan een mooi compleet plaatje van te maken! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of voor vragen.

Prijslijst

Deze prijslijst geeft een indicatie van de te verwachten kosten, uiteraard zijn dit slechts richtlijnen en zullen we op basis van het gesprek tot maatwerk komen!

Bruidsboeket handgebonden

€60,-

Corsage bruidegom

€5,-

Corsage daggasten

€4,-

Autoversiering liggend

€75,-

Autoversiering slinger

€100,-

Bloemstuk voor in de kerk

€50,-