Boeketten

Een verjaardag, jubileum, geboorte, beterschapswens, een hart onder de riem..... er zijn vele gelegenheden om iemand te verrassen met een bloemetje. Boeketten kunnen bij 't Stalletje gemaakt worden in vele verschillende soorten, kleuren, maten en prijsklassen. Onderstaand vindt u een paar voorbeelden van de verschillende gelegenheden en boeketten waarvoor u bij ons terecht kunt. Heeft u een specifieke wens? Neem dan contact op!

Geboorteboeketten

De boeketten voor een geboorte zijn te bestellen met een roze en een blauwe tint. De prijzen hiervoor zijn:
Klein: €10,-
Middel: €17,50
Groot: €25,-

Plukboeket bont

Het plukboeket bont, ook wel een wildboeket genoemd, ik ook te verkrijgen in drie verschillende maten en naar uw wens samen te stellen. De prijzen hiervoor zijn:
Klein: €10,-
Middel: €17,50
Groot: €25,-

Plukboeket op kleur

Een plukboeket op kleur is te verkrijgen in verschillende kleurcombinaties. De opties hiervoor zijn: Roze tinten, witte tinten, oranje/rode tinten en paarse/blauwe tinten. Ook deze boeketten zijn weer in verschillende maten beschikbaar:
Klein: €10,-
Middel: €17,50
Groot: €25,-

Klassiek boeket

Ook voor een klassiek boeket kunt u bij ons terecht, deze is geheel naar uw eigen wens samen te stellen en te verkrijgen in drie verschillende maten:
Klein: €12,50
Middel: €17,50
Groot: €25,-

Rozenboeket

Ook voor een boeket compleet gevuld met rozen bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u geheel naar eigen wens de kleuren doorgeven. Voor dit boeket hanteren we een vast formaat en een vaste prijs van €25,-